Multimèdia

  • Editors d'imatges en línia.
  1. Pixlr és un potentíssim editor d'imatges al núvol amb multitud d'aplicacions i tot de forma fàcil i intuïtiva, però potser la característica a destacar és la seva velocitat.
  • Editors de so en línia.
  1. Myna és un editor d'audio completament en línia i gratuït.  Permet mesclar música i clips d'audio, aplicar efectes de so o gravar la teva veu o els teus instruments. També pots gravar els arxius en format mp3 o escoltar-los al revés.
  • Presentacions en línia.
  1. Slideshare és un servei de presentacions en línia. Permet "pujar" presentacions generades amb PowerPoint i compartir-les al núvol. També podem "baixar-ne" d'altres i fer-les nostres, tot respectant els permisos de les llicències i els drets d'autor.
     
 

  •  Editar vídeo en línia
  1. Pixorial Podem importar vídeos, afegir transicions, canviar formats i exportar el resultat gratuïtament al vostre compte de Fb, és compatible amb diferents formats AVI, FLV, MOV, MP4, MPEG, DV, RM i WMV. A més podem donar al vídeo efectes bàsics, retallar escenes i, en cas de poder pagar per això, obtenir per correu un DVD amb el resultat.

1 comentario: